Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

Μάντης, Ο

Χρησιμοποιείται όταν συζητάμε για κάποια γνωστή μας, ΄γενους θηλυκού, και αυτή έχει δημιουργήσει συζήτηση επειδή επιδεικνύει τον άρρενα συνοδό της, ο οποίος συνήθως είναι ο "φίλος", ο σύζυγος, ο σωματοφύλακας, ενδεχομένως ο μπαμπάς. Είναι πάντως ο δικός της άντρας. Είναι ο μαν της.


π.χ.

"Ρε συ είδες τη Σούλας προχθές στην πλατεία με εκείνο τον ξανθό? Ποιός ήταν αυτός?"

"Α ααα αυτός είναι ο μάντης, δεν τον είχες ξαναδεί?"

6 σχόλια:

  1. αγαπητο δεμασαει θα ηθελα και αναφορα στο "μαντου", οχι το εμβολιο αλλα την αντιστοιχη λεξη για καποιον που εχει ανδρα συνοδο. Δεν καταλαβαινω αυτον τον ρατσισμος στο τριτο φύλο. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαντείο: στη γλώσσα των κατσίβελων, των γιούφτων με την ιδιαίτερη προφορά, όταν θέλουν να περιγράψουν εξαιρετικά γοητευτικό αρσενικό, όταν αυτό το σώμα και αυτό το πλάσμα είναι θείο, τείο για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομοίως ορίζεται και η ΜΑΝΟΥΡΑ, βλ. σχετικό λινκ

    http://www.orble.com/images/urinal.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος ΜανάληςΤρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

    εγω δεν ανηκω ποτε σε καποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανικιούρ: Διαδικασία στην οποία κάθε γυναίκα μια φορά στο τόσο υποβάλλεται.Η προβληματισμένη, λίγο κακόκεφη,αδιάθετη ίσως γυναίκα επισκέπτεται μια ειδικό, η οποία αρχικά προσπαθεί τη να χαλαρώσει, για παράδειγμα φτιάχνοντας της τα νύχια, και στη συνέχεια προσπαθεί να διαγνώσει το πραγματικό πρόβλημα της πελάτισσας της.Η γυναίκα αυτή χρειάζεται ιατρική θεραπεία ή απλά κάποιον άντρα στη ζωή της? Η γυναίκα αυτή..χρειάζεται man?'H cure?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπα κάτσε..το μανικιούρ δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο. και εγώ έχω πάει για μανικιούρ κάποια στιγμή, έπρεπε να μάθω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή