Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

Κλοπιμαία, Η

Η κλοπή-μαία είναι άνθρωπος του υποκόσμου, της κακής κοινωνίας, είναι η μαία που αθετεί τον όρκο της στον Ιπποκράτη και το χρέος της ως λειτουργός και κλέβει παιδιά από το μαιευτήριο και τα πουλά σε εμπόρους βρεφών. 

4 σχόλια:

  1. Μεγάλη και ισχυρή αντίπαλος της Κλοπιμαίας είναι η Προκυμαία, η μαία "πρόκα", "καρφί" που προδίδει την κλοπιμαία στην Σιαμαία, την μαία που δουλεύει για τα συμφέροντα της C.I.A. και σκοπό έχει να ξεσκεπάσει το εμπόριο βρεφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά τίποτα δεν ξεφεύγει από τη Ρωμαία, η οποία καταγράφει στη μνήμη της τα πάντα, σαν cd-rom. Τα εγκλήματα της Κλοπιμαίας, οι προδοσίες της Προκυμαίας, οι μυστικές αποστολές της Σιαμαίας και οι γεννήσεις μωρών που τώρα περνάνε κλιμακτήριο..τα πάντα είναι καταγεγραμμένα στο μυαλό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρά την αψεγάδιαστη μνήμη της βέβαια, η Ρωμαία κατά καιρούς περνάει κάποιες ανασφάλειες σε σχέση με τα λεγόμενα της. Για το λόγο αυτό, έχει πάντα μαζί της τη Σημαία, την συνεργάτιδα της άπο τη Λατινική Αμερική, η οποία επιβεβαιώνει τις ιστορίες της λέγοντας κάθε τόσο "si",ανεβάζοντας της έτσι την αξιοπιστία και την αυτοπεποίθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πιο σκληρή και αναιδής και κακιά και βρώμικη όμως δεν παύει να είναι η Πυγμαία που εκτός απο ταπεινή καταγωγή έχει και χαρακτήρα γουρουνιού (Pig)

    ΑπάντησηΔιαγραφή