Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

Τοιχοδιώκτης, O


Τον έχουμε δει στο δρόμο, σε κάποιο gala, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο αλλά όλοι το αποκαλούμε "μπάλα". Μα έχει όνομα, όπως αυτό το πράγμα που σκάμε με τις φουσκάλες που το λένε "αεροπλάστ".
Αυτός είναι ένας Τοιχοδιώκτης, δουλειά και αποστολή του είναι να διώχνει τοίχους στο πέρασμά του.

3 σχόλια:

  1. Emena pou h kopela mou einai toublo, mporw na fonaksw ton toixodiwkth na thn diwksei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμέ μου, αφού θέλεις να χωρίσεις απλά πρέπει να χωρίσεις και δεν χρωστάς λογαριασμό σε κανέναν. Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται, που λέει κι ο σοφός λαός.
    Εντάξει, ήταν σφάλμα να τα φτιάξεις με αυτό το κορίτσι αφού είναι τόσο ηλίθια, όμως αυτό δεν σε υποχρεώνει να παραμείνεις μαζί της, επειδή είναι ηλίθια. Άλλωστε, φαντάζομαι ότι τώρα έχεις πάρει το μάθημα σου και δεν θα ξανακάνεις κάτι τέτοιο.
    Βλέπεις οι πρώην δεν ξεπερνιούνται με μια καινούργια σχέση, αλλά όταν έχουμε καταλάβει τι πήγε στραβά κι από τις δύο πλευρές και πάρουμε απόφαση ότι απλά δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Εκτός και αν δεν είχες πρώην οπότε όχι.
    Όσο για το πώς θα το πάρει η ίδια ή η φίλη σου δεν πρέπει να σε πολυνοιάζει, στο κάτω-κάτω δεν μιλάμε και για κανέναν σοβαρό δεσμό. Απλά παραδέξου ότι βιάστηκες κι ότι ήταν λάθος να προχωρήσεις τόσο γρήγορα μαζί της, κι ότι δεν γίνεται να συνεχίσετε μαζί γιατί δεν κάνετε ο ένας για τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω δεί σε κατεδάφιση να χρησιμοποιούν και τυχάρπαστους, είναι μια μπουλντόζα που τη δουλεύουν όταν δεν υπάρχει χώρος για να διώξουν τον τοίχο (π.χ. γείτονες κ.α.) οπότε πρέπει να βάλουν κάποιον να τον αρπάξει. Είναι κάπως έτσι αλλά μπορεί να έχουν και δαγκάνα που κλείνει:

    http://image.made-in-china.com/2f0j00aMbTAcVPhekR/Truck-Construction-Model-Toys-2122-.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή