Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2012

Συναυλία Red Hot Chilli Peppers OAKA 4 / 9 / 2012 Κριτική

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή (4/9) η Red Hot Chilli Peppers με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο "Θέα". Μαζί τους η Κατερίνα Στικούδη.
Το styling της Red Hot Chilli Peppers επιμελήθηκε η Χρυσάνθη Θωμάτου, το μακιγιάζ η Βανέσα Κουτσοποδιώτη και τα μαλλιά της ο Νικόλας Βιλιώτης.


Παρά "παρέλαση" επωνύμων από τα πρώτα τραπέζια έλειπε ο αγαπημένος της Red Hot Chilli Peppers, Γιώργος Μπόγρης. Όχι, δε χώρισαν ούτε τσακώθηκαν αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου με την Εθνική μπάσκετ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 3x3 δεν του επέτρεψαν να πάει στην πρεμιέρα.
Η Red Hot Chilli Peppers και ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάζονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Οι δύο τραγουδιστές ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή που μας πέρασε, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Η Red Hot Chilli Peppers επέστρεψε δυναμικά στις χορογραφίες, αφού εδώ και μερικά χρόνια τις είχε αποφύγει, και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα! Σέξι και άνετη καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος σταθερός στο λαϊκό του στιλ, αντάμειψε το κοινό του που τον περίμενε. Οι δύο τραγουδιστές έχουν και αρκετά ντουέτα, ενώ φαίνεται ότι με κάθε χρόνο που περνάει, η χημεία τους δένει όλο και πιο πολύ. Μαζί τους ήταν και η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτό:

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/363/835/32a.gif
O xoos edine kai epairne sto mageutiko live

11 σχόλια:

  1. Καφεδάκι με φίλους στην λιακάδα και ξεκούραση περιελάμβανε για την Red Hot Chilli Peppers το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
    Η τραγουδίστρια βλέποντας τον λαμπερό ήλιο πήρε τους φίλους τους και πήγαν να απολαύσουν το καφεδάκι τους. Ντυμένη casual με καλοκαιρινά χρώματα ήταν πολύ εντυπωσιακή και όμορφη. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε την ώρα που συνομιλούσε με τους φίλους της. Μάλιστα από την παρέα της πέρασε και ο Χάρης Σιανίδης. Η Red Hot Chilli Peppers φαινόταν ανανεωμένη και ομορφότερη από ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν τέλεια! Σχεδόν λιποθύμησε ένα μπροστά μου οπότε μπορώ να πω ότι είναι η δεύτερη καλύτερη συναυλία που έχω δει φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Stigmes pou den ksexniountai, eidika i 15lepti eisagwgh me to basso tou Flea sto "Ksimerwnei" itan to apokoryfwma tou live! Bravo stous Red Hot Chili Peppers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα ήθελα να παραπονεθώ στη Big Star Touring / Didimusic γιατί δεν ήταν καθόλου εντάξει, είχα κλείσει τραπέζι στην περιοχή F.O.S. και μπουκάλι Heineken, αλλά στο κέφι μια ακόμη δε μας κεράσανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ζηλέυω και θέλω ν' ακουστεί η γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μη ζηλεύεις φίλε, δεν είσαι μόνος. Η φωνή σου ακούστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω οταν ειπαν το "περιεργα ψαρια" λιποθυμησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ώρα παίζει η Ελλάδα αύριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα χωρισε η Red Hot Chilli Peppers απο τον Μπογρη? Γιατι τους ειδα μαζι σε ενα καφε στην Πολιτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εκείνη την ώρα τον χώριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή