Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2012

Η ιστορία του Ο

Νέα μεγάλη αποκάλυψη για τους αναγνώστες του δεμασαει.

Η ομάδα του μπλογκ που ποτέ δεν κοιμάται, αλλά και όταν κοιμάται σκέφτεται, αποκαλύπτει ένα θέμα που κάνεις ποτέ στον κόσμο δεν τόλμησε να θίξει. Την ιστορία του Ο.

Υπάρχουν, όπως όλοι γνωρίζουμε, το Ο-μικρόν και το Ο-μέγα (ωμέγα).

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Ο? και ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ? Διαφορές πηγές και ποτάμια αποκάλυψαν μόνο στα μέλη του μπλογκ πως η μορφή του ήταν σαν ένας ήλιος μέσα σε μια θάλασσα, σαν ένα γιοφύρι χτισμένο στα σύννεφα, σαν μια μάνα που περιμένει το παιδί στην άκρη του παστίτσιου, σαν μια Σουλιωτοπούλα που χορεύει σακιεντελικ καθώς πέφτει από τον Ζάλογγο.

Παλαιοτέρα προσπάθησαν κάποιοι μέσω ενός ντοκιμαντέρ να αποκαλύψουν το μεγάλο θέμα αλλά λογω έλλειψης στοιχείων γύρισαν τσόντα. “lhistoire dohttp://www.imdb.com/title/tt0073115/

ΠΟΥ είναι το Ο λοιπόν?? Ποια μεγάλα συμφέροντα της CIA και του Κοσκωτα κατάφεραν να το κρύψουν και γιατί? Ποιοι Κατσίβελοι του Βαρδινογιάννη, τσιράκια της Μαύρης Μαφίας και της Μαύρης Μαγείας το καταχώνιασαν στη λήθη του χρόνου?

5 σχόλια:

  1. pragmatika ena thema pou tha riksei ton server.an den exei pesei idi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, μια τεκμηριωμένη θέση πάνω σε αυτό το σημαντικό κεφάλαιο της γλώσσας που (ειδικά τις τελευταίες ημέρες) είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι ιστορικος και θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω που επιτελους σπασατε τη σιωπη σας. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε φωτη,συγχαρητηρια για το ''ανοιγμα'' ματιων και οριζοντων που μας κανεις!!!ομως βασει του προηγουμενου αρθρου (δηλ. του silent yiota) η Σουλιωτοπουλα πρεπει να χορευει σακ-Ε-ντελικ!!παιζει πριν το χορο να ειχε φαει κι αυτη fuckές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai kala ta leei katsiveloi nai kai koskotades nai pou meneis na rtho na sou filiso ta xeria agori m?a na agiaseis palikari m

    ΑπάντησηΔιαγραφή