Πέμπτη, Μαΐου 03, 2012

Οραματιστής, Ο

Ο Οραματιστής, σαν προσδιορισμός ανθρώπου με μεταφυσικές ικανότητες, είναι ορισμός που γεννήθηκε στο Μητέρα ενώνοντας τις λέξεις "όραμα της της".
Καθότι άνθρωπος του πνεύματος και λιγότερο του σώματος (αν και πολλοί απ'αυτους είναι χοντροί), μπορούν να περνούν στο όραμα κάποιας σε μεγαλύτερο βάθος. Φάση Inception.
ο Νίκος Μιχαλολιάκος ενώ οραματίζεται
πως ζεί μόνος του στον κόσμο  για να είναι απόλυτα ασφαλής
Όραμα της τες, είναι οι μύστες, οι φωτισμένοι, οι διδάσκαλοι της σοφίας. έχουν τη δυνατότητα να συντονίζονται με VHF ανω των 50mhz αλλα και με τα ανώτερα ψυχικά και πνευματικά πεδία και να μεταφέρουν τη σοφία των  ανώτερων κόσμων στο κατώτατο φυσικό πεδίο. Είναι κάτι σαν πνευματικά ασανσέρ δηλαδή. 
Επιδίδονται στην επικοινωνία με τους νεκρούς και την αλίευση πληροφοριών κυρίως από τον αστρικό κόσμο αλλα και απο τη θάλασσα κανονικά. Τα πνευματιστικά, παραφυσικά ή μεταφυσικά ή πρινφυσικά ή τωραφυσικά μέντιουμ επηρεάζονται όχι μόνο από τις αόρατες υπάρξεις, αλλά και από τον κόσμο που τα περιβάλλει, π.χ. θα χτυπήσουν πάνω σε μια κολόνα άμα δεν την δουν στο δρόμο. 

1 σχόλιο:

  1. Μόνο επίκαιρο υλικό! Είστε (προχωρημένοι) πολύ μπροστά! Ίσως όχι πιο μπροστά απο κάποιους άλλους, αλλά σίγουρα πιο μπροστά απο εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή