Τετάρτη, Μαΐου 09, 2012

Κοσμική Ακτινοβολία, Η


Είναι η μορφή ακτινοβολίας που δε φοβάται να κοινωνικοποιηθεί, ίσα-ίσα (= =) που τρέφεται απο αυτή τη δραστηριότητα. 

Μια ακτινοβολία που θα δείς να φιγουράρει σε όλες τις φωτογραφίες και όλα τα περιοδικά. Μια ακτινοβολία που δε θα χάσει ούτε μία κοπή πίττας και θα παρεβρεθεί σε όλα εγκαίνια καινούριων μαγαζιών στην Κηφισιά και στο Κολωνάκι, σε σχολικά reunions άλλων σχολείων και τάξεων, σε γενέθλια και partys  τραγουδιστών / μοντέλων / σχεδιαστών / καταρραμένων καλλιτεχνών / κοτεράτων / γόνων εφοπλιστών και η λίστα συνεχίζεται... Η κοσμική ακτινοβολία ξέρει απο μόδα, διαθέτει πάντα πρώτη τις νέες τάσεις της μόδας και δείχνει το δρόμο στους άλλους. Η κοσμική ακτινοβολία δε φοβάται να εκτεθεί, η προβολή είναι που την κρατάει ζωντανή.

Μπορεί να μην σας έχει προσέξει η κοσμική ακτινοβολία, σίγουρα όμως θα την έχετε προσέξει εσείς.

5 σχόλια:

  1. εχω δει κοσμικη ακτινοβολια σε καποιο πάρτυ καποιου γνωστου μεγαλοεπιχειρηματια σε καποιο νησι του αιγαιου. τν μυκονο. μαλιστα νομιζω μου "τα ειχε ριξει" κιολας. εγω τα σηκωσα αλλα αυτη επεμενε και τα ξαναριξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xtes eixa paei balux kai piga toualeta kai xtypisa alla den akousa "allos"kai anoiksa tin porta kai eida tin kosmiki aktinovolia na kanei koka!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γω την είχα πετύχει σε γνωστή βίλα εφοπλιστή λίγο πριν το Σούνιο. Τότε όμως είχα πάει με άδεια χέρια και δεν είχα τίποτα για να μου τα ρίξει. Οπότε αναγκάστηκε να μου την πέσει. Ήταν πτώμα εκείνη τη μέρα, είχαν προηγηθεί πολλά partys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοσμικη ΑκτινοβολιαΠέμπτη, Μαΐου 10, 2012

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια σ-κ εχει συγκεντρωση κοσμικης ακτινοβολιας στο VILLA θα ειναι τελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή