Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

8 σχόλια:

  1. Ένα νέο πετεινάριΤρίτη, Ιουνίου 26, 2012

    εγώ ξέφυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό θα το καταλάβεις μόνο όταν θα έχεις διαβάσει το βιβλίο μέχρι τέλους.Τοτε θα ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι αυτοβιογραφία?

    θα κυκλοφορήσει μαζί με τη συνέντευξη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι είναι αυτοβιογραφία, θα κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες χωρίς συνέντευξη και επίσης υπάρχουν συζητήσεις με τούρκικο κανάλι για σήριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και πατώντας τις κοτσιλιές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας παιδια!Επειγον!Το μπατζι μου ειναι ακεφο και φουσκωμενο,τρωει και πινει κανονικα,αρχικα το ειδα να ξερναει σπορια παρα πολλα,λεω ενταξει πνιγηκε,αλλα το ειδα μετα ολες του οι κοτσιλιες ξαφνικα αλλαξαν και ηταν σπορια σκετα.Πριν λιγο εκανε μια κοτσιλια μιση-μιση,γκρι με σπορια.Εβαλα χαρτι κουζινας στον πατο να ελεγξω τις κοτσιλιες και ειναι μονο σπορια ενωμενα μεταξυ τους.Τι να κανω?Ειναι σοβαρο?Πριν 10 μερες ειχα χορηγησει σε ολα τα μπατζι μου αντιβιωση προληπτικη για εντερικα προβληματα,πώς γινεται να μην επιασε?Τα αλλα μπατζι μου ειναι μια χαρα.Μονο για το ταιρι του αρρωστου ανησυχω μηπως κολλησε.Εκεινο ειναι πολυ ζωηρο και κεφατο αλλα κανει γκρι-μουσταρδι κοτσιλιες χωρις σπορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το μπατζι σου πασχει απο Lymphatic filariasis αλλα δεν πρεπει να σε ανησυχει. ουτε να νιωθεις αβολα, ακομα κι αν κατσεις σε καλο καναπε παλι μη νιωσεις αβολα. Εκτος αν θελεις για καποιους δικους σου λογους,ασχετους με την ασθενεια, να νιωθεις αβολα. Αυτη η ασθενεια ειναι εξαιρετικα σπανια και εμφανιζεται σε ενα στα 1.000.000 μπατζι. Στο δικο σου μονο δηλαδη. Καλυτερα να παρεις ενα αλλο, εκτος αν θες να σου δωσω μια λιστα με τυχαια φαρμακα να ανακατεψεις και να δεις αν γινει τιποτα. Αν δεν γινει, τοτε δωσε τα ανακατεμενα φαρμακα στο μπατζι και ξαναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή