Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

Ένθετο Διακοπές

Καλοκαίρι, και το demasai συνεχίζει με τους μινι ταξιδιωτικούς του οδηγούς. Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμα την πανέμορφη Κάρπαθος. Ένα νησί φτιαγμένο για όσους γουστάρουν τα αμάξια. Τις ρόδες. Την αυτοκίνηση. Ένα νησί στο οποίο θα βρείς πίστα αγώνων ανα 100 μ. 


Άποψη του νησιού. Όχι δική μας


Ένα νησί που ο κόσμος τρέφεται με βενζίνα. Απολαυστικές διαδρομές με απότομες στροφές, για τον οδηγό που αγαπάει τις προκλήσεις, που ζητάει την αδρεναλίνη στη διαδρομή του. Ακόμη και οι οδηγοί των ΚΤΕΛ θα ακολουθήσουν αυτές τις διαδρομές με πάθος, ταχύτητα και απότομα κοψίματα του τιμονιού. Ένα νησί όπου θα δεις να κυκλοφορούν κορίτσια με μπικίνι στις παραλίες (στο διάλλειμα τους επειδή πλένουν συνεχώς αυτοκίνητα με την περιβολή αυτή). Ένα νησί όπου θα ακούσεις εξατμίσεις να βουίζουν και πειραγμένα ηχεία να βαράνε μπιτάκια. Ένα νησί όπου θα δεις όμως και Range Rover αλλά και Ferrari, όχι απαραίτητα για να κατέβουν στις ειδικές διαδρομές για τις παραλίες. Ένα οποιοδήποτε ελληνικό νησί? Όχι, σε αυτό το νησί όλοι έχουν πάθος με το αυτοκίνητο (car). Φίλες και φίλοι, σας δίνω την Κάρπαθος!
Γνωστά ράλι όπως το Mario Kart διάλεξαν να γίνουν στην όμορφη Κάρπαθος

6 σχόλια:

  1. αυτοκινη της τηςΠέμπτη, Ιουνίου 28, 2012

    καλα φιλε ουαου! θα παω και θα (καρ)παθω πλακα, ειμαι σιγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω παει παλια στην καρπαθος με την κοπελα μου. δεν τρεχει σαν αμαξι βεβαια αλλα με κουβαλουσε μια χαρα γιατι ηταν λιγο ευσωμη. τωρα θελω να παω και με αυτοκινητο για να απολαυσω το νησι οπως πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένα τέλειο νησί για όσους θέλουν να κάνουν τα μπάνια τους αλλά τους λείπει και το καυσαέριο της πόλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πωπω παιδια.... Δεν την ηξερα την Καρπαθος για τετοιο νησι. Το ειχα ακουσει αλλα ποτε δεν ειχα πιστεψει οτι ειναι τοσο carπαθος. Να ρωτησω κατι ομως ρε μαγκες, εχει βουνα στην Καρπαθος??? Γιατι αμα εχει να παρω και το carβουνο μαζι μου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κάρπαθος δεν ανήκει στην Ελλάδα παιδιά, μη σας παραμυθιάζουν οτι είναι Hellene. Ανήκει στο έθνος των αυτοκινήτων που πίνεται και έχει υπέροχη γεύση, λάτρης του οποίου είναι η Λόλα που δυστυχώς κυνηγάνε ν'αρπάξουνε οι Γκλούτονς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδελφοποιημένη νομίζω με τα Καρπάθια όρη (όλα) αφου μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέρονται καθώς και to Neo Delhi

    ΑπάντησηΔιαγραφή