Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

Πέσω, Η

Case Study: Είσαι τώρα εσύ στο κλαμπ και ο κολλητός δίπλα σου λέει "Πάω να την πέσω".

Τι σημαίνει αυτό τώρα?
α) Πάω στο γκομενάκι απέναντι να της την πέσω, να χωθώ, να της τα ρίξω, να κορτάρω, να κανω καμάκι, να γίνει κατάσταση, φλερτ, φασσσσσσση

2) Πάω σπίτι (λόγω νύστας) να την πέσω στο κρεβάτι, να αράξω, να την αράξω, να ξαπλάρω, να ταβλιαστώ, για νανάκια, ντριμς οφ σουγκαρ, παντα ψηλα σαν κοιτάζεις

Οπότε? Τι θα γίνει μετά? Ο δικός σου περνάει γαμώ και θα μείνει στο κλαμπ ήήήήήήή έχει ξενερώσει τη ζωή του / είναι πτώμα και θα την κάνει? Ε?

5 σχόλια:

  1. ή θα μείνει εκεί που είναι και απλά θα γείρει λίγο στην καρέκλα/καναπέ/σκαμπό που κάθεται?και το πάω λέγεται έτσι απλά για να ειπωθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως στην περίπτωση της καρέκλας όπου ο case study πρωταγωνιστής μας δεν πάει κάπου, το πάω είναι παραφθορά του ΠΑΟ?

      Διαγραφή
  2. Δύσκολα τα ερωτήματα που κληθήκαμε να απαντήσουμε για μια ακόμη φορά. Όπως είχε πεί κάποτε και η δασκάλα μου στο δημοτικό:

    "Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
    να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος" (πήγα σχολείο στην Κεφαλονιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έρχονται ακόμη περισσότερα. Εγώ πάντως στα παραπάνω ερωτήματα ψηφίζω το 2ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρεις εσυ ;-) ...Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2012

    Είστε πολύ στενόμυαλοι, ξέρετε , την χρησιμοποιούμε και εμείς οι gay αυτή την ατάκα, αλλά δε μας έχετε συμπεριλάβει σε καμία περίπτωση, εγώ όταν το λέω δε με εκφράζει ούτε το (α) ούτε το (2)

    I'll be back

    ΑπάντησηΔιαγραφή