Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

ΚυΠαρίσι



Εργαζόμενος στο προξενείο του Παρισιού, αμειβόμενος με αδικαιολόγητα
 υψηλό μισθό, υπάλληλος των προξενικών αρχών των δεκαετειών του 1960 στη Γαλλική πρωτεύουσα. Επιφορτισμένος  με την παρακολούθηση των αντιδικατορικών διεργασιών στο Παρίσι της περιόδου της επταετίας. 

εκ του "Κ.Υ.Π." και "Παρίσι."

πχ. Να! κοίτα εκει κάτω δεξιά στη φωτογραφία της Μελίνας, ένα ΚυΠαρίσι.

Ένα κυπαρίσι
                                            Δύο κυπαρίσια

7 σχόλια:

  1. Η λέξη "Ναζί" προέρχεται από τον Εθνικό Σοσιαλισμό (Nationalsozialismus στα Γερμανικά) και πρόκειται για μια ιδεολογία ολοκληρωτισμού των οπαδών του Εργατικού Κόμματος της Γερμανίας υπό την ηγεσία του Χίτλερ.
    Έχει συνδεθεί η δράση τους με εξαιρετικη βιαιότητα και και δεν ειναι σωστο σε καμια περιπτωση να θεωρουμε σωστες τις κινησεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτός αν είναι "νάζι", δηλαδή σου κάνει νάζια που δεν το εγραψες σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φίλος Ναζί από πάνω θίχτηκε λόγω ορθογραφίας ή λόγω ιδεολογίας; Αν είχε κάνει άλλη λέξη λάθος ο συντάκτης και οχι τη λέξη που αναφέρεται σε δικτατορικό καθεστώς, θα έφερνε αντίρρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω και επαυξανω, ειναι απαραδεκτο να διατυπωνονται αποψεις όπως "σωστος ο ναζι" στο χώρο αυτό. ποτε δεν υποστηρίξαμε τις ακραίες ιδέες και ο ρατσισμός για δεν εχει θεση σε αυτο το μπλογκ (εκτος ισως απο το "Πακη, η κουκλα του σατανα") παρακαλω ανακαλεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακαλώ και διορθώνομαι επιστρέφοντας μάλιστα στον παραδοσιακό χώρο της κεντροαριστεράς (Πασοκ) μακριά απο φυλετικά μίση και ολοκληρωτικές αντιλήψεις
    Τζάκρη... η κούκλα του σατανά

    http://www.idisi.gr/images/2009/ekloges_2009/tzakri_ypourgeio.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή